Sensing Yoga

Sensing Yoga

Hur skulle det vara om du kunde få möjligheten att börja hantera din smärta och få den att sakta men säkert försvinna med försiktiga, lirkande rörelser?

Har du en kropp som bränner, svider och värker? Smärta på grund av skador och obalanser? Har du ännu inte hittat ett sätt att komma ur en spiral av begränsningar i din kropp? Då kan den här formen med Sensing Yoga vara något för dig. Lätta inkännande yogarörelser som grundar sig i att få igång så mycket rörelse som möjligt inuti din kropp.

Sensing Yoga går från det statiska i klassisk Hathayoga och utförs sittandes eller liggandes på golvet och ibland stående utan hjälpmedel och med lätta lirkande och pendlande rörelser. Med all ny forskning idag så vet vi att en väl hydrerad/fuktig bindväv är det som är allra viktigast för att kunna leva så smärtfritt, rörligt och friskt som möjligt! Vi behöver titta inom oss istället och anpassa rörelser som underlättar i stället för belastar för mycket på den yttre delen av kroppen. Så när vi rör oss försiktigt, intuitivt och på kroppens villkor så händer det något med vår bindväv/fascia. Den börjar som en svamp att suga upp vätska igen och har då möjlighet att "skölja" bort lokala inflammationer samt göra så att det "glider" lättare mellan bindvävslagren.

Det här är verkligen en stund som alla med mer eller mindre smärta borde testa. Effekten kommer med en gång och folk som provar säger att kroppen vibrerar av lycka efteråt!

 

Ettårig Sensing Yoga Online

Ettårig Sensing Yoga Online

Den här utbildingen/kursen har vi lagt på ett år för att du ska kunna följa med och utvecklas i din takt, på ditt sätt med stöttning och inspiration av mig Mia och av oss alla andra i gruppen.

Läs mer


Sensing Terapi 50H

Sensing Terapi 50H

Utbildningen kommer att bidra med en djupare förståelse när det kommer till att bidra med stöd till skadade och personer med stora begränsingar och annat.

Läs mer


Sensing Yoga 100H

Sensing Yoga 100H

Detta är utbildningen som först och främst kommer att få DIG att må bra - Sedan kan du gå ut och bidra med underbara Sensing klasser till nära & kära, elever, kunder.

Läs mer


Sensing Yoga Online 100H

Sensing Yoga Online 100H

En utbilding som kommer att ge dig många olika verktyg för att kunna skapa lugn & ro i kroppen och sinnet samt bidra till att minska på särta, värk och stelheter.

Läs mer