Om oss

Connective Institute

Hos oss får du en upplevelse om hur det är att hitta hem - när kroppen, sinnet & senaste forskningen samspelar och allt blir logiskt och man bara kan vila i att allt är precis som det ska!

På våra utbildningar är vi tydliga och noggranna med att ni ska få så mycket förståelse som möjligt om hur allt fungerar och hänger ihop. Kunskap är jättebra att ha, men om vi inte förstår varför vi ska göra en rörelse på ett speciellt sätt för att få in mer hydrering, eller varför vissa känslor eller kroppsliga förnimmelser kommer upp, så missar vi halva biten, det är därför vi trycker så mycket på att utbilda i rörelsens magiska form.

Mia Elmlund

Mitt namn är Mia Elmlund och jag är en av grundarna av Connective Institute & Luna Kliniken som ligger i Kungsbacka. Mitt första möte med yogan skedde för över tjugo år sedan hemma i mitt sovrum när jag använde mig av en söndagsbilaga för att utöva yoga med några få yogapositioner. Förälskelesen var total och mycket har hänt sedan dess.

Vägen har inte alltid varit lätt och definitivt inte rak, men alla timmar på mattan har lärt mig en sak och det är att inte ta något för givet, att göra något är mer än inget, att varje dag är en ny dag, att kärlek kan förflytta berg och att vår kropp är den absolut mest facsinerande organismen som finns!

Jag har sedan dess utbildat mig enligt i Hatha RYT 200 timmar, samt ytterligare 300 timmar och vidareutbildat mig som barnyogaledare, gravidyogalärare, i meditation och chakrasystemet, i yinyoga, PT, Postural Träning och nu går jag en utbildning i BodySensing Body Yawn Somatic Fascial Unwinding™ Certification samt mycket annat.

Min vision med att skapa Connective Institute ligger främst på att erbjuda säkra, trygga och kvalitets-starka utbildningar inom Yoga och hälsa. Älskar du Yoga så har du kommit helt rätt - It starts with LOVE!