Hathayoga 100H

Hathayoga 100H

 • När: Nästa uppstart Hösten 2021
 • Tid: Lör 9.00-17.00, Sön 8.00-16.00
 • Pris: 17 800 kr, anmälningsavgift 2 000 kr
 • Anmälan: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om utbildningen

Från och med hösten 2020 så har vi bestämt oss för att erbjuda en utbildning under sju helger som täcker in allt vi har samlat på oss genom åren inom yogans underbara värld, manuella terapier, postural terapi, rörelser utefter kroppens egen design samt all den senaste forskningen som vi ständigt uppdaterar oss inom. Vi vill erbjuda något som känns äkta och aktuellt, något som vårdar den uråldriga tanken om hur rörelse är tänkt att utföras och yogans tanke om filosofin enligt dagens samhälle. 

Vi vänder oss till dig som vill ta dig an yogan på ett mer holistiskt sätt, med tankar om helheten när det kommer till rörelse, stillhet, meditation, återhämtning, kost samt allt annat som är fundamentalt när det kommer till vår hälsa &  vårt välmående.

I dagens samhälle så lever vi ca 70 % i stress (fight & flight) pga av allt som vi har runtomkring oss såsom strålning, yttre omständigheter, medier, vår kost - allt  som vi tar in via våra fem sinnen. Det är så det är och vi kan eller ska inte behöva oroa oss för det, utan i stället hitta avlastning och återhämtning på annat håll.

Vi utgår från vårt chakrasystem, det är samma som vårt nervsystem tillsammans med Vagusnerven - dem vi är!

Vi tillägnar varje helg åt vardera chakra och dyker in i varje del genom att göra yoga enligt respektive chakra, meditera och prata runt hur vi ska kunna få energin att flöda vidare. Med tanken om att vi är våra chakran så blir det väldigt logiskt och högst naturligt att arbeta utifrån dem.

Yogan vi erbjuder utgår från tanken om hur vi har rörelsen inom oss redan när vi föds, hur vi genom att röra oss enligt vissa mönster utvecklar nästa steg i vår utveckling. Dagens yoga handlar väldigt mycket om prestation och perfektion, hur vi ska följa instruktioner som ska passa alla i stället för att öppna upp för rörelser som passar just dig! Eftersom vi alla är unika så behöver vi röra oss unikt!

Låter detta intressant? Vill du vara med på en resa bortom prestation & stress? Vill du gå ut och lära andra om naturliga och skonsamma rörelser? Vill du vara med och bidra till en härligare värld?

Vad ni får på utbildningen:

 • Hathayogans grunder, rörelser & meditation
 • Tanken om hur vi är ämnade att röra oss, flödande och utan prestation
 • Tanken om vårt energi/nerv/chakra-system, de vi är!
 • Andningens kraft när den används som den är tänkt att användas
 • Filosofin från ett nutids-perspektiv
 • Kosten, har den någon betydelse?
 • Vad händer när vi lämnar över till en kraft större än oss, när vi slutar stå i vägen för oss själva?
 • Verktyg för att kunna gå ut och undervisa i egna grupper eller klasser
 • En härlig manual samt PP-presentationer

Yogan kommer att passa alla och ligger på en nivå där det finns utveckling vidare för den som vill ta den dit. Vi går aldrig i ytterlägen så det finns minimal chans till skada och positionerna som utförs i sekvenser kan alltid modifieras så de passar alla.

Vårt tänk är grundat ur hur man alltid kan gå ut på en runda golf och spela med ett proffs även om man är en nybörjare! Alla ska kunna vara med och alla ska alltid känna sig välkomna!

Före en anmälan vill vi att ni läser om våra villkor.