Utbildningar

Utbildningar

Hos oss brinner vi för att sprida kunskap och förståelse för er som utbildar er hos oss, vare sig ni vill arbeta med yoga, terapeuter eller bara ha det för er själva! 

Vi arbetar med kvalitetssäkrade utbildningar för att stärka vårt varumärke och ge er en trygg och säker grund att stå på.

När ni anmäler er till någon av våra utbildningar får ni en faktura på anmälningsbeloppet (ca 10%) som vi vill att ni betalar inom 10 dagar och efter det kommer det en faktura på resterande belopp att betala ca 1-3 månader före start (beroende på utbildning)

Vill ni göra avbetalningar på Hatha, Sensingyogan eller Yinutbildningen kontakta Mia på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

På Luna finns det ett fullutrustat kök med möjligheter till matlagning eller uppvärmning.

Vi erbjuder även övernattning på madrass eller massagebänk för er som kommer långväga. Man sover 1-2 i varje rum. Ni tar själva med er täcke och kudde om möjligt. Vi tar inget betalt för övernattningen, men vi ser att ni som stannar över tar hand om lokalerna och förbereder och hjälper till att koka te och tända upp ljus inför utbildingsdagarna. Vi har även Karmastädning på våra utbildningar där vi alla hjälps åt sista rasten att städa av efter oss. Detta brukar hos de flesta vara mycket uppskattat. 

Utbildningsanmälan är alltid bindande och anmälningsavgiften när den är betald betalas inte tillbaka. Läs igenom våra villkor angående ångerrätten här

Inbetalat belopp för din utbildning betalas ej tillbaka, vid sjukdom eller annan orsak under utbildningen finns det möjlighet att komma på senare utbildningar för att ta igen missade timmar.

Observera att när ni väl skickar in er anmälan till vald utbildning har ni 14 dagars ångerrätt, efter det gäller ovanstående och ni godkänner våra villkor vid anmälan.

Vi vill också göra er uppmärksamma på att vi har två hundar av rasen Whippet med i lokalerna vid utbildningnarna. De är dock ej med vid undervisningarna. Hör av er om ni har specifika frågor angående detta till Mia på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Hathayoga 100h

Hathayoga 100h

Äntligen kommer utbildningen för dig som inte riktigt hittat vad du söker i den här vägen. Den här utbildningen vänder sig till dig som kanske precis upptäckt yogan eller har haft en lång kärlekshistoria med den, alla är vi ändå i grunden lika.

Läs mer


Sensing Yin 50h

Sensing Yin 50h

Den här utbildningen vänder sig till dig som älskar Yin-yoga och vill dyka djupare ner i denna magiska underbara yogaform. Du kanske vill undervisa i Yin-yoga efter utbildningen eller bara använda allt du kommer lära dig för eget bruk - alla är välkomna och utbildningen kommer passa alla!

Läs mer


Sensing Yoga 50 H

Sensing Yoga 50 H

Utbildningen vänder sig till dig som vill läka dig själv eller arbeta med personer som har kronisk smärta, utmattnigssydrom med mera

Läs mer


Sensing Yoga 100h

Sensing Yoga 100h

Till hösten 2020 ökar vi upp vår SensingYoga Utbildning till 100 h så vi kan gå djupare in i hur vi som varelser kan skapa en mer smärtfri kropp och lösa spänningar och stelhet.

Läs mer


Restorative Yoga 25h

Restorative Yoga 25h

Restorative yoga eller återhämtningsyoga som vi också vill kalla den är den ultimata viloyogan där hela kroppen kommer ner i total avslappning och återhämtning och framförallt den viktiga läkningen kan påbörja. Det är den yogaformen som påverkar vårt parasympatiska nervsystem mest.

Läs mer


Tonårsyoga 2 dagar

Tonårsyoga 2 dagar

Kom på två dagar som får dig att bli en inspiratör inom yoga för tonåringar. I dagens samhälle lever vi snabbt med många intryck och våra dagar tillsammans kommer öka din förståelse till varför dagens ungdomar ibland mår dåligt!

Läs mer