Utbildningar

Utbildningar

På Connective Institute arbetar vi med att utbilda er - ni som vill lära er mer om Yogan från grunden, ni som vill dyka ner i Yinyogans underbara värld och er som vill sprida glädje och lätthet till våra barn. 

Vi arbetar med kvalitetssäkrade utbildningar för att stärka vårt varumärke och ge er en trygg och säker grund att stå på.

När ni anmäler er till någon av våra utbildningar får ni en faktura på anmälningsbeloppet (ca 10%) som vi vill att ni betalar inom 10 dagar och efter det kommer det en faktura på resterande belopp att betala ca 1-3 månader före start (beroende på utbildning)

Vill ni göra avbetalningar på Hatha eller Yinutbildningen kontakta Mia på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

På Luna finns det ett fullutrustat kök med möjligheter till matlagning eller uppvärmning. Vi erbjuder även övernattning på uppblåsbar madrass för er som kommer långväga.

Utbildningsanmälan alltid är bindande och att anmälningsavgiften när den är betald inte betalas tillbaka. Läs igenom våra villkor angående ångerrätten här

Inbetalat belopp för din utbildning betalas ej tillbaka, vid sjukdom eller annan orsak under utbildningen finns det möjlighet att komma på senare utbildningar för att ta igen missade timmar.

Observera att när ni väl skickar in er anmälan till vald utbildning har ni 14 dagars ångerrätt, efter det gäller ovanstående och ni godkänner våra villkor vid anmälan.

 

Hathayoga 200h

Hathayoga 200h

Äntligen kommer utbildningen för dig som inte riktigt hittat vad du söker i den här vägen. Den här utbildningen vänder sig till dig som kanske precis upptäckt yogan eller har haft en lång kärlekshistoria med den, alla är vi ändå i grunden lika.

Läs mer


Yinyoga 50h

Yinyoga 50h

Den här utbildningen vänder sig till dig som älskar Yin-yoga och vill dyka djupare ner i denna magiska underbara yogaform. Du kanske vill undervisa i Yin-yoga efter utbildningen eller bara använda allt du kommer lära dig för eget bruk - alla är välkomna och utbildningen kommer passa alla!

Läs mer


Barnyoga 2 dagar

Barnyoga 2 dagar

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med barn inom elevhälsa, förskola, skola eller omsorg, till dig som har egna barn eller barnbarn eller till dig som bara tycker om att sprida lätthet och glädje till vår nästa generation!

Läs mer


Restorative Yoga 20h

Restorative Yoga 20h

Restorative yoga eller återhämtningsyoga som vi också vill kalla den är den ultimata viloyogan där hela kroppen kommer ner i total avslappning och återhämtning och framförallt den viktiga läkningen kan påbörja. Det är den yogaformen som påverkar vårt parasympatiska nervsystem mest.

Läs mer


Tonårsyoga 2 dagar

Tonårsyoga 2 dagar

Mer info kommer snart.

Läs mer