Utbildningar

Utbildningar

På Connective Institute arbetar vi med att utbilda er - ni som vill lära er mer om Yogan från grunden, ni som vill dyka ner i Yinyogans underbara värld och er som vill sprida glädje och lätthet till våra barn. 

Vi arbetar med kvalitetssäkrade utbildningar för att stärka vårt varumärke och ge er en trygg och säker grund att stå på.

När ni anmäler er till någon av våra utbildningar får ni en faktura på anmälningsbeloppet (ca 10%) som vi vill att ni betalar inom 10 dagar och efter det kommer det en faktura på resterande belopp att betala ca 1-3 månader före start (beroende på utbildning)

Vill ni göra avbetalningar på Hatha eller Yinutbildningen kontakta Mia på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

På Luna finns det ett fullutrustat kök med möjligheter till matlagning eller uppvärmning. Vi erbjuder även övernattning på uppblåsbar madrass för er som kommer långväga.

Utbildningsanmälan alltid är bindande och att anmälningsavgiften när den är betald inte betalas tillbaka. Läs igenom våra villkor angående ångerrätten här

Inbetalat belopp för din utbildning betalas ej tillbaka, vid sjukdom eller annan orsak under utbildningen finns det möjlighet att komma på senare utbildningar för att ta igen missade timmar.

Observera att när ni väl skickar in er anmälan till vald utbildning har ni 14 dagars ångerrätt, efter det gäller ovanstående och ni godkänner våra villkor vid anmälan.

Vi vill också göra er uppmärksamma på att vi har två hundar av rasen Whippet med i lokalerna vid utbildningnarna. Dock ej vid undervisningana. Hör av er om ni har specifika frågor angående detta till Mia på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Hathayoga 200h

Hathayoga 200h

Äntligen kommer utbildningen för dig som inte riktigt hittat vad du söker i den här vägen. Den här utbildningen vänder sig till dig som kanske precis upptäckt yogan eller har haft en lång kärlekshistoria med den, alla är vi ändå i grunden lika.

Läs mer


Yinyoga 50h

Yinyoga 50h

Den här utbildningen vänder sig till dig som älskar Yin-yoga och vill dyka djupare ner i denna magiska underbara yogaform. Du kanske vill undervisa i Yin-yoga efter utbildningen eller bara använda allt du kommer lära dig för eget bruk - alla är välkomna och utbildningen kommer passa alla!

Läs mer


Barnyoga 2 dagar

Barnyoga 2 dagar

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med barn inom elevhälsa, förskola, skola eller omsorg, till dig som har egna barn eller barnbarn eller till dig som bara tycker om att sprida lätthet och glädje till vår nästa generation!

Läs mer


Restorative Yoga 20h

Restorative Yoga 20h

Restorative yoga eller återhämtningsyoga som vi också vill kalla den är den ultimata viloyogan där hela kroppen kommer ner i total avslappning och återhämtning och framförallt den viktiga läkningen kan påbörja. Det är den yogaformen som påverkar vårt parasympatiska nervsystem mest.

Läs mer


Tonårsyoga 2 dagar

Tonårsyoga 2 dagar

Kom på två dagar som får dig att bli en inspiratör inom yoga för tonåringar. I dagens samhälle lever vi snabbt med många intryck och våra dagar tillsammans kommer öka din förståelse till varför dagens ungdomar ibland mår dåligt!

Läs mer


River Training 100h

River Training 100h

Vi är födda för att röra oss, på så många plan som möjligt. Här kommer en unik utbildning för dig som är intresserad av gammal kunskap som fogas samman med all ny forskning!

Läs mer