Utbildningar

Utbildningar

NYTT! Vi samkör vår populära utbildning Sensing Yoga de två första helgerna ONLINE - för att kunna möta alla er och hålla oss till de restriktioner som för närvarande finns. Nya datum och ny uppstart - 15 januari 2021.

När ni anmäler er till någon av våra utbildningar får ni en faktura på anmälningsbeloppet (ca 10%) som vi vill att ni betalar inom 10 dagar och efter det kommer det en faktura på resterande belopp att betala ca 1-3 månader före start (beroende på utbildning)

Vill ni göra avbetalningar på Sensingyogan kontakta Mia på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

På Luna finns det ett fullutrustat kök med möjligheter till matlagning eller uppvärmning.

Vi erbjuder även övernattning på madrass eller massagebänk för er som kommer långväga. Man sover 1-2 i varje rum. Ni tar själva med er täcke och kudde om möjligt. Vi tar inget betalt för övernattningen, men vi ser att ni som stannar över tar hand om lokalerna och förbereder och hjälper till att koka te och tända upp ljus inför utbildingsdagarna. Vi har även Karmastädning på våra utbildningar där vi alla hjälps åt sista rasten att städa av efter oss. Detta brukar hos de flesta vara mycket uppskattat. 

Utbildningsanmälan är alltid bindande och anmälningsavgiften när den är betald betalas inte tillbaka.

Inbetalat belopp för din utbildning betalas ej tillbaka, vid sjukdom eller annan orsak under utbildningen finns det möjlighet att komma på senare utbildningar för att ta igen missade timmar. Vänligen läs igenom våra villkor.

Observera att när ni väl skickar in er anmälan till vald utbildning har ni 14 dagars ångerrätt, efter det gäller ovanstående och ni godkänner våra villkor vid anmälan.

Vi vill också göra er uppmärksamma på att vi har tre jättesnälla vinthundar med i lokalerna vid utbildningnarna. De är dock ej med vid undervisningarna. Hör av er om ni har specifika frågor angående detta till Mia på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

När du går en Onlineutbildning hos oss

När ni anmäler er till en utbildning online hos oss så får ni tillsammans med fakturan med anmälningsavgiften ett mail där vi lämnar information om Zoom, hur man laddar ner och hur man gör för att komma in och kunna använda Zoom. Det är enkelt att använda Zoom och ett mycket uppskattat verktyg för att kunna vara med på en distansutbildning.

När ni deltar på en utbildning online så är dagarna och själva undervisningen kortare än på plats. Detta på grund av att vi arbetar mer effektivt under tiden vi ses. För att komma upp i timmarna så är det er självpraktik mellan tillfällena eller efter en utbildning som gäller. Inför eventuell certifiering som är frivillig behöver ni de extra timmarna för att komma upp i fulla timmar och där är det förståelsen i kroppen som är det viktiga, inte vad ni kan läsa er till.

Det är inte närvaroplikt under onlineundervisningen. Missar man en dag eller någon timma så kommer allt material att finnas att tillgå efteråt. Vi tänker att det är upp till er själva att tillgodogöra er det vi lär ut när ni kan och vill.

All undervisning online kommer alltid att gå LIVE. Vi har inga kurser eller utbildningar att köpa utan har alltid en interaktiv undervisning som vi tycker ger mest. Ni kommer dock att få behålla allt material efteråt och det utan tidsbegränsning.

På ONLINE utbildningar har vi ingen möjlighet att erbjuda assisteringplats, karmaplats eller några rabatter. Alla priser är inklusive moms 25 %.

Har ni mer frågor om hur allt går till så skriv gärna till mig Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Villkoren ovan gäller även vid en utbilding på distans.

Hathayoga 100H

Hathayoga 100H

Äntligen kommer utbildningen för dig som inte riktigt hittat vad du söker i den här vägen. Den här utbildningen vänder sig till dig som kanske precis upptäckt yogan eller har haft en lång kärlekshistoria med den, alla är vi ändå i grunden lika.

Läs mer


Sensing Yin 50H

Sensing Yin 50H

Den här utbildningen vänder sig till dig som älskar Yin-yoga och vill dyka djupare ner i denna magiska underbara yogaform. Du kanske vill undervisa i Yin-yoga efter utbildningen eller bara använda allt du kommer lära dig för eget bruk - alla är välkomna och utbildningen kommer passa alla!

Läs mer


Sensing Yoga 100H

Sensing Yoga 100H

Till hösten 2020 ökar vi upp vår SensingYoga Utbildning till 100 h så vi kan gå djupare in i hur vi som varelser kan skapa en mer smärtfri kropp och lösa spänningar och stelhet.

Läs mer


Restorative Yoga 25H

Restorative Yoga 25H

Restorative yoga eller återhämtningsyoga som vi också vill kalla den är den ultimata viloyogan där hela kroppen kommer ner i total avslappning och återhämtning och framförallt den viktiga läkningen kan påbörja. Det är den yogaformen som påverkar vårt parasympatiska nervsystem mest.

Läs mer


Yinyoga Utbildning Online 40H

Yinyoga Utbildning Online 40H

Den här utbildningen kommer att vända sig till dig som vill lära dig mer om kroppen och hur den fungerar i rörelse. Ja, du läste rätt! Vi använder oss av rörelser när vi utför positionerna i yin.

Läs mer


SensingYoga Utbildning Online 100H

SensingYoga Utbildning Online 100H

Vi vänder oss till dig som vill läka dig själv med somatiska rörelser eller till dig som arbetar eller vill arbeta med personer som inte kommer till rätta med annan träning eller vård.

Läs mer