Utbildningar

Utbildningar

Välkommen på en utbildning till oss

På Connective Institute så erbjuder vi er olika utbildningar i olika längd och med olika härliga fokus. Vi vill att ni ska få så mycket som möjligt och känna att ni fått vad ni kom för när det kommer till personlig utveckling och till kroppens välbefinnande.

Vi arbetar uteslutande med att sprida så mycket kunskap, närvaro och gemenskap som möjligt och känner att vi verkligen har något för alla och envar.

Från och med sommaren 2020 så har vi även öppnat upp för att kunna gå en utbildning online hos oss också. Det är många som uppskattar att få kunna vara med hemifrån och få tillgodosett det behovet. Vill man däremot komma till oss på Luna i Kungsbacka så har vi alltid en uppstart av olika utbildningar på hösten och på våren.

Om du vill gå en utbildnig hos oss på på plats på Luna så bokar du den genom att skicka in din anmälan till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och skriver ner ditt namn, din adress och om du har företag så skriver du ner det namnet på föertaget och organissationsnummret.

Du får sedan en faktura på anmälningsavgiften efter ca en vecka och har tio dagar på dig att betala den. Den avgiften betalar vi inte tillbaka om det skulle vara så att ni väljer av någon anledning att inte fullfölja utbildningen. Du har naturligtvis alltid 14 dagars ångerrätt från den dagen du skickar in din anmälan att frånträda avtalet.

Efter att du betalat in anmälningsavgiften så kan du välja att betala in resterande belopp på en och samma gång senast en månad före utbildningsstart. Eller så kan du välja att göra en avbetalning i samspråk med Mia vid anmälan. De olika möjligheterna står vid varje utbildning. 

Alla priser är inkulsive moms och anmälningsavgiften är en del av priset som står som vid varje utbildning.

På alla våra utbildningar så gäller det att ha en egen praktik hemma eller på en studio. Det är något vi tycker är viktigt - ibland så räcker det med 5 minuter per dag för att ändå ge kroppen det den behöver. Så vi kräver inga långa klasser utan mer en medvetenhet om vad det gör med kroppen när man ger den rörelse och ibland stillhet varje dag.

När ni går en utbildning på plats på Luna så finns det mesta för er bekvämlighet att tillgå. Vi har ett fullutrustat kök med möjligheter till matlagning eller uppvärmning, vi har även frysar om ni tar med mat hemifrån. Det finns två toaletter och en dusch.

Vi erbjuder även övernattning på madrass eller massagebänk för er som kommer långväga. Man sover 1-2 i varje rum. Ni tar själva med er täcke och kudde om möjligt. Vi tar inget betalt för övernattningen, men vi ser att ni som stannar över tar hand om lokalerna och förbereder och hjälper till att koka te och tända upp ljus inför utbildingsdagarna. Vi har även Karmastädning på våra utbildningar där vi alla hjälps åt sista rasten att städa av efter oss. Detta brukar hos de flesta vara mycket uppskattat. 

 

När du går en Onlineutbildning hos oss

När ni väljer att gå och anmäler er till en utbildning online hos oss så får ni även här en faktura med anmälningsavgiften efter ca en vecka och efter det så kan ni välja att betala resterande belopp i en klumpsumma eller göra en avbetalning. Det står vid varje utbildning de olika alternativen.

Ni får sedan ett mail i god tid före vår uppstart där vi lämnar information om Zoom, hur man laddar ner och hur man gör för att komma in och kunna använda Zoom. Det är enkelt och gratis för er att använda Zoom och ett mycket uppskattat verktyg för att kunna vara med på en distansutbildning.

När ni deltar på en utbildning online så är dagarna och själva undervisningen kortare än på plats. Detta på grund av att vi arbetar mer effektivt under tiden vi ses. För att komma upp i timmarna så är det er självpraktik mellan tillfällena eller efter en utbildning som är det viktiga. Inför eventuell certifiering som är frivillig så behöver ni de extra timmarna för att komma upp i fulla timmar och där är det förståelsen i kroppen som är det viktiga, inte vad ni kan läsa er till. Kroppen älskar rörselse!

Det är inte heller någon närvaroplikt under onlineundervisningen. Missar man en dag eller någon timma så kommer allt inspelat material att finnas att tillgå efteråt. Vi tänker att det är upp till er själva att tillgodogöra er det vi lär ut när ni kan och vill.

All undervisning online kommer alltid att gå LIVE. Vi har inga kurser eller utbildningar att köpa utan har alltid en interaktiv undervisning där ni kan ställa frågor och uppleva att ni får en känsla av att vara på plats.

Ni kommer alltid att få behålla allt material efteråt och det utan tidsbegränsning. Ni kan på så sätt titta när ni vill och hur mycket ni vill.

På ONLINE utbildningar har vi ingen möjlighet att erbjuda assisteringsplats, karmaplats eller några rabatter. Alla priser är inklusive moms 25 %.

Vill ni göra avbetalningar, så skriv det i mailet när ni skickar in er anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Utbildningsanmälan är alltid bindande och anmälningsavgiften när den är betald betalas inte tillbaka.

 

Observera att när ni väl skickar in er anmälan till vald utbildning har ni alltid 14 dagars ångerrätt, efter det gäller ovanstående och ni godkänner våra villkor vid anmälan.

 

Vi vill också göra er uppmärksamma på att vi har tre jättesnälla vinthundar med i lokalerna vid utbildningnarna. De är dock inte med i salen vid undervisningarna och ligger oftast inne på sitt rum. Hör av er om ni har specifika frågor angående detta till Mia på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Hathayoga 200H

Hathayoga 200H

Sensing Hatha & Life - Äntligen kommer den här unika utbildningen för dig som inte riktigt hittat vad du söker i den här vägen. Den här utbildningen vänder sig till dig som kanske precis upptäckt yogan eller har haft en lång kärlekshistoria med den, alla är vi ändå i grunden lika. Utbildningen om yogan, kärleken & livet!

Läs mer


Sensing Terapi 50H

Sensing Terapi 50H

Den här utbildningen vänder sig till dig som vill gå en påbyggnadsutbildning inom Sensing Yogan och rikta dig mer åt det terapeutiska hållet. Utbildningen kräver att du gått Sensing 100 h

Läs mer


Sensing Yoga 100H

Sensing Yoga 100H

Utbildningen som är vårt flaggskepp och den utbildingen som ligger som grund för att kunna gå ut och undervisa flest grupper av åldrar och personer med olika problematiker med sina kroppar. Välkomna till er själva!

Läs mer


1-årig Sensing Yoga Online

1-årig Sensing Yoga Online

Den här utbildingen/kursen har vi lagt på ett år för att du ska kunna följa med och utvecklas i din takt, på ditt sätt med stöttning och inspiration av mig Mia och av oss alla andra i gruppen.

Läs mer


Yinyoga Utbildning Online 40H

Yinyoga Utbildning Online 40H

Den här utbildningen kommer att vända sig till dig som vill lära dig mer om kroppen och hur den fungerar i rörelse. Ja, du läste rätt! Vi använder oss av rörelser när vi utför positionerna i yin. Den här utbildnigen kallar vi "No Stretch Yin Yoga"

Läs mer


SensingYoga Utbildning Online 100H

SensingYoga Utbildning Online 100H

Vår populära utbildning som går online som alla kan vara med på. Den sträcker sig över tre helger och ger en fantastisk grund att stå på när det kommer till att få bidra med lätthet och mindre smärta i personer som kommer till oss för hjälp.

Läs mer